Tekniksaker Vecka 16

Vecka 16: Blandade känslor

Det blev en vecka som inte alls stämde överens med min plan. Vädret blev för bra för att sitta vid datorn och jobbet krävde mer fritid än väntat. Kontentan blev att Tekniksaker fick stå åt sidan. Så kan det bli ibland. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig.

”Din fantasi är en förtitt på livets kommande attraktioner.”
– Albert Einstein

Den tid som verkligen gick till Tekniksaker föregående vecka hamnade på kontot för optimering och SEO. De besök jag får in kommer till större delen från sociala nätverk och direkta besök, dvs genom att skriva in tekniksaker.se i adressfältet. Andelen besökare från sökmotorer, som t ex Google, ökar men är fortfarande lågt.

Mycket av nyhetsflödet föregående vecka har handlat om Mark Zuckerberg och Facebook. Senaste undersökningarna visar att varannan svensk överväger att radera Facebook permanent. Frågan har väl inte varit om intresset för Facebook ska svalna, utan snarare när. Tyvärr är det så det fungerar. Trender kommer och går. Inget är för evigt.

Vecka 16 bakom skärmen

Mitt fokus för den kommande veckan är att hinna ikapp min plan från föregående vecka. Det betyder att bygga vidare på vårt smarta hem, dokumentera detta och lägga ut det till dig att läsa på Tekniksaker.

Fortsatt arbete kommer att läggas på bloggens struktur under vecka 16. Det kanske inte kommer att synas så mycket förändringar för dig som läser den, men bakom skalet finns det mer att önska. Ju tidigare jag blir klar med detta, ju tidigare kan jag fokusera på det jag gillar bäst; tekniksaker och skriva.

Jag håller även på att testa lite olika tekniksaker. Ett område som jag hoppas att det ska bli mer av framöver. Allt tekniskt är intressant, men det jag verkligen brinner för att få pilla på nya tekniksaker. Allt eftersom möjligheter ges, så kommer det att speglas i bloggen.

Skaffa er nu en riktigt bra vecka – det tänker jag göra!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share