OnePlus 7 Pro Loot Crate Edition

OnePlus 7 Pro Loot Crate Edition släpps i begränsad upplaga

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen. Läs mer om hur vi samarbetar med annonsörer här.
OnePlus 7 Pro kommer att släppas redan den 9 maj hos Webhallen. Det är genom att upprepa tidigare års succé med samarbete mellan OnePlus och Webhallen som det kommer att ske ett “försläpp” innan den officiella lanseringen 14 maj.

Tillsammans har företagen tagit fram OnePlus 7 Pro Loot Crate Edition som kommer att säljas i begränsad upplaga exklusivt hos Webhallen den 9 maj kl 17.00.

Detaljerna kring innehållet i OnePlus 7 Pro Loot Crate Edition är hemliga, men man frestar i ett pressmeddelande med att utgåvan, förutom telefonen, kommer att bestå av en överraskning från Bose och en mängd OnePlus-tillbehör där ett ska vara unikt för Loot Crate Edition.

När vi tidigare erbjöd OnePlus 6T Ultimate Edition-utgåvan sålde den slut på under en minut, så vi rekommenderar att fans som intresserade av OnePlus 7 Pro är snabba på avtryckarfingret, säger Anton Nilsson, marknadsföringschef på Webhallen

Det framgår inte i pressmeddelandet hur många enheter som kommer att göras tillgängliga i den begränsade upplagan. Det cirkulerar dock uppgifter på att det ska handla om ca 50 st.

Om ni precis som vi är teknikgalna och vill vara först, så gäller det att hålla webbläsaren uppdaterad med webhallen.com i adressfältet på torsdag kl 17.00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share