Om Tekniksaker.se

Tekniksaker.se är en webbplats som samlar nyheter och köpråd kring teknik, tech, saker. Tekniksaker. Webbplatsen drivs av mig, Peter, en teknikgalen småbarnspappa som jobbat i över 15 år med teknik. Tekniksaker.se har blivit mitt lilla skötebarn som jag försöker ge så mycket kärlek jag bara kan. Jag älskar att dela med mig av erfarenheter och stångas varje dag med att förklara att teknik är här för att hjälpa – inte stjälpa. Det är också mitt motto med Tekniksaker.se.

Om Teknikgalleriet

Teknikgalleriet är en onlinegalleria – helt nischad mot tekniksaker. Vi samlar och jämför tekniksaker på ett och samma ställe här i värmen hos oss. Vi säljer inga tekniksaker själva, utan fungerar som en länk mellan dig och webbutiken. Syftet med vår tjänst är att göra shoppingprocessen enklare, snabbare och bättre för dig genom att samla alla tekniksaker på ett ställe.

Sök, sortera, grotta dig runt bland tekniksakerna – och när du bestämt dig är det bara att klicka på köp-knappen så hamnar du hos aktuell webbutik! Bra, eller hur?

Produktinformation

Vi hänvisar alla frågor angående produkterna som visas på vår webbplats till återförsäljarna (webbutikerna). Trots att priser och innehåll på Tekniksaker.se kontinuerligt kontrolleras och uppdateras så finns tyvärr inte möjligheten att uppdatera allt innehåll på webbplatsen i realtid. Det kan därför hända att tekniksakerna inte kan köpas till priset som syns på vår webbplats.

Vi reserverar oss från eventuella informationsfel. Du som besökare bör därför alltid säkerställa att pris och produktinformation stämmer överens hos butiken innan du slutför ditt köp.

Partnerskap

Vi får provision om du handlar något via en länk från tekniksaker.se. Detta kostar inte dig någonting och vi använder förtjänsten till att förbättra vår information på webbplatsen.

Vi visar alltid information på webbsidan utifrån vad vi tror mest på själva, inte utifrån vad vi har för förtjänst. De aktörer eller produkter vi presenterar har vi valt ut och därför är inte alla Sveriges webbutiker representerade på tekniksaker.se.

Kontakta oss

Har du en idé eller vill du bara säga hej? Du når oss enklast genom att skicka ett brev till vår digitala brevlåda hej@tekniksaker.se

 

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share