Nu lanserar vi Teknikgalleriet där du kan köpa Google Home!

Nu lanserar vi Teknikgalleriet!

Tekniksaker.se utvecklas ständigt. Dygnet runt. Till och med när vi sover, så drömmer vi om Tekniksaker. Och du kanske drömmer om att köpa Google Home?

Målet med Tekniksaker.se är att visa på hur teknik kan hjälpa, istället för att stjälpa.

På både gott och ont, så har nästan all handel idag flyttat ut på webben. En av nackdelarna med detta är att det blir svårare för dig att klämma och känna på tekniksaken du är intresserad av.

Här försöker vi på Tekniksaker.se att hjälpa till med recension och rekommendation av olika tekniksaker m.m. Helt enkelt för att hjälpa dig med en objektiv bedömning av produkten som du för tillfället inte har i handen.

Teknikgalleriet – för din skull!

För att underlätta ytterligare för dig så har vi lanserat vår nya tjänst, Teknikgalleriet.

Låt oss leka med tanken att du vill köpa Google Home, den röststyrda högtalaren med Google Assistant. Du har redan bestämt dig. Du ska bara ha en sådan. Då uppstår nästa fråga; var ska du köpa den? Vilka webbutiker säljer Google Home?

Det är här Teknikgalleriet hjälper dig. Eftersom vi så klart också gillar Google Home och rekommenderar den, så finns den även i Teknikgalleriet. I Teknikgalleriet kan du direkt se vilka svenska webbutiker som säljer tekniksaken du tänkt köpa och till vilket pris. Bra, eller hur?

På så vis slipper du öppna flera olika webbläsare och kasta bort värdefull tid på att jämföra olika webbutiker.

Din åsikt är värdefull!

Teknikgalleriet uppdateras med nya tekniksaker varje dag. Saknar du någon pryl som du kärat ner dig i? Hör av dig till oss, så lovar vi att vi ska ta oss en titt! Kanske platsar även den tekniksaken i Teknikgalleriet!

Du kommer lättast i kontakt med oss via e-post. Adressen hittar du längst upp i sidans högerspalt. Det går givetvis också bra att lämna en kommentar via kommentarsfältet.

Teknikgalleriet når du enklast via länken högst upp i menyn till höger, eller direkt genom att knacka in tekniksaker.se/teknikgalleriet

GLHF!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share