Köpa mobiltelefon

Har du råd att inte köpa den bästa?

"De billiga mobiltelefonerna har oftast syftet att locka tveksamma köpare. De dyra är oftast "trend-telefoner". De bra däremot, har senaste samtalstekniken som matchar tekniken i mobilnätet. Tillsammans med en bra mobiloperatör är kombinationen oslagbar."
Peter Mattsson
Teknikfreak

Köp bästa mobiltelefonen

Samsung Galaxy S10 är den helt klart bästa mobiltelefonen på marknaden just nu. Ta foton i proffsklass med trippelkameran och beskåda dem på superAMOLED-skärmen. Trådlös laddning både direkt och mellan telefoner. You name it. Den här telefonen kan allt.

Ska du upp i motsvarande funktioner med en iPhone, så behöver du titta på iPhone Xs och också betala betydligt mer.
Samsung Galaxy S10 finns så klart precis som iPhone i “plus-variant” om man tycker att man får plats med en större telefon i fickan.

Se Samsung Galaxy S10 i 3D…

…eller spana in resten av den prisvinnande familjen

Gillade du inte den bästa mobilen?

Köp billigaste mobiltelefonen

Topp 6 av de billigaste mobiltelefonerna just nu.
Priset är månadskostnaden inkl. ett abonnemang från Telenor. Läs gärna varför det oftast är billigare att köpa mobiltelefon tillsammans med ett abonnemang.

Telenors prisvinnande nät täcker 99,9% av Sveriges befolkning, så det gör inte ont att byta. Du behåller så klart ditt nummer. Och det ingår byte till ny mobil varje år. Miljövänligt och hållbart. Det blir inte bättre än så.

Köp dyraste mobiltelefonen

Topp 6 av de dyraste mobiltelefonerna just nu.
Priset är månadskostnaden inkl. ett abonnemang från Telenor. Inte helt otippat så toppar iPhone prislistan. Ska man vara fin får man lida pin.

Vet du inte vilken telefon du ska köpa?

Mobilväljaren

Svara på tre enkla frågor och få förslag på vilken mobiltelefon som passar dig.

Här köper du din nya mobiltelefon enklast

En ny mobiltelefon köper du enklast genom att använda de gula knapparna ovan. De tar dig direkt till butiken. I månadskostnaden ingår möjlighet att byta till en ny mobiltelefon varje år, med minskad miljöpåverkan dessutom.

Vill du köpa mobiltelefon kontant?

Med kontant menas att du köper din mobiltelefon från valfritt ställe och själv konfigurerar telefonen med rätt inställningar för att passa ditt befintliga mobilabonnemang. Lite krångligare och numera oftast någon tusenlapp dyrare. Men ingen regel utan undantag.

Vill du köpa mobiltelefon på egen hand, så hittar du de bästa priserna i Teknikgalleriet.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på whatsapp
WhatsApp