julklappstips - mus för spel / gaming

Julklappstips: Bra mus för spel och gaming

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Netonnet. Läs mer om hur vi samarbetar med annonsörer här.

En bra mus för spel på datorn som är byggd för snabbt spel, exakt precision och fri rörlighet är inte alltid det lättaste att hitta. Kraven på en mus för spel / gaming är höga. Letar du efter en ny gamingmus till sonen, dottern eller kanske dig själv(?), så har vi det definitiva julklappstipset här!

Logitech G703 Lightspeed

Logitech G703 Lightspeed är en blixtsnabb trådlös mus för spel med sensorn som anses vara den absolut bästa av många e-sportproffs och entusiaster.

Många gamers använder idag en mus med sladd för att undvika eventuell fördröjd reaktionstid (lagg) som historiskt varit problemet med trådlösa möss. Logitech har nu löst detta problemet med ny trådlös teknik som levererar de snabba responstider som krävs.

Trådlös mus för spel eller använd den med sladd

Känner du dig fortfarande skeptisk till trådlöst, så kommer här anledningen varför G703 röjer alla hinder för att ge det en chans; Med denna gamingmusen kan du välja om du vill använda sladden, eller köra trådlöst. Tygklädd flexibel sladd medföljer och musen laddas då under tiden den används. Kan det bli bättre?

Otrolig responstid med Lightspeed-tekniken

Med en responstid på en millisekund är G703 upp till åtta gånger snabbare än en vanlig datormus! Det finns alltså inte längre någon anledning att trassla med sladd till musen längre.

Spelmusen G703 innehåller PMW3366, som används av e-sportproffs världen över och anses vara världens mest avancerade sensor i en spelmus. Den är enormt exakt och konsekvent, med noll utjämning, filtrering eller pixelavrundning över hela DPI-intervallet (200–12 000), vilket gör att du kan förlita dig på snabbare svar och mer exakt precision.

Ergonomiskt riktig mus

Med sin ergonomiska design ger G703 utomordentlig komfort för användaren. Gummigrepp på sidorna för extra bra kontroll och musen passar din hand perfekt när du spelar.

En mus perfekt för spel eftersom du även kan anpassa musen efter dina egna önskemål med den löstagbara viktmodulen på 10g.

Personligt anpassad för den äkta spelkänslan

Gamingmusen har sex programmerbara knappar och programmerbar RGB-belysning med 16 miljoner färger. Allt för att du ska kunna matcha din klan eller lagets färger.

Du kan också justera DPI-inställningarna, vilket gör att du kan få en enorm exakthet med millimeterprecision om du är sniper, samtidigt som du kan växla till snabba manövrar för 180-graders vändningar.

 

 

Kompatibel med musmattan G PowerPlay

Vill du även ha en bra musmatta som samtidigt laddar din mus medan du spelar trådlöst, så är G703 kompatibel med Logitech G PowerPlay. Musmattan som laddar musen medan den används.

Nöjer du dig med de begränsningar sladden ger under laddning, så behöver du inte G PowerPlay. Vill du däremot vara säker på att alltid vara obegränsad i din rörlighet, så är G PowerPlay ett riktigt bra komplement.

 

 

Teknikgalleriet

Du har väl inte missat Teknikgalleriet? Där kan du hitta alla de produkter vi rekommenderar av egen erfarenhet eller utifrån tester vi gjort. Priset som anges för produkten är det bästa vi hittade när vi lade in produkten i galleriet. Klickar du dig in på produktbeskrivningen, så genereras jämförande priser från andra webbutiker som säljer produkten just nu. Perfekt guide i julklappshandeln!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share