Jämför mobilabonnemang

Hitta det bästa mobilabonnemanget för dig!

Alla abonnemang på en sajt

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att jämföra mobilabonnemang. Vi listar alla mobilabonnemang vi känner till. Oavsett om du letar efter det bästa mobilabonnemanget, eller det billigaste mobilabonnemanget, så hittar du det här.

[wpdatatable id=1]

Det här bör du tänka på när du jämför mobilabonnemang

Det finns flera parametrar som kan vara värda att fundera över en extra gång innan du bestämmer dig för vilket mobilabonnemang som passar dig bäst.

Billigaste mobilabonnemanget

Det billigaste mobilabonnemanget behöver inte alltid vara bäst. Ofta är det mindre uppstickare som försöker slå sig in på en redan tuff marknad. Detta behöver absolut inte vara fel, då de kan konkurrera med en personlig och närvarande kundtjänst. Däremot kanske de i vissa fall saknar storkunder att luta sig mot för att kunna erbjuda dig som privatkund flexibilitet, t ex som att spara surf, fri roaming eller att det ingår streamingtjänster m.m.

Wifog är en svensk uppstickare som idag är ensam på marknaden om att erbjuda ett helt gratis mobilabonnemang. Samtalstid, antal sms och surf fyller du på genom att titta på reklamfilmer, svara på enkäter eller liknande. Baksidan är att du endast kan nyttja deras tjänster i svenska mobilmaster.

Jämför surfabonnemang

När du jämför mobilabonnemang så kan det vara värt att fundera en extra gång över hur mycket surf du tror att du kommer att använda. Behöver du verkligen mycket surf?

Idag är det mycket vanligt att det finns wifi hemma eller på arbetsplatsen. Det finns också flera wifi-hotspots, dvs öppna wifi på offentliga platser, tåg och liknande. Är du ansluten till wifi så behöver du inte använda surfen på mobilabonnemanget.

Vet du däremot med dig att du kommer att använda en stor surfpott behöver du ett mobilabonnemang med mycket surf. Tänk däremot gärna på att det oftast är lättare att byta upp sig hos en operatör, än att byta ner sig.

Kolla täckning med täckningskartan

Trots att du jämfört och hittat det bästa mobilabonnemanget man kan köpa för pengar, så kopplas samtalen ner och det klipper och brusar ständigt. Vad tråkigt, eller hur?

Därför är det väldigt viktigt att kontrollera att den du tecknar ett mobilabonnemang hos använder ett nät som har täckning där du rör dig mest. Rör du dig mest i någon av våra tre största städer, så spelar det oftast ingen större roll vilket abonnemang du väljer. Det fungerar bra ändå. Men så fort du kommer lite utanför städerna kan det bli problem.

I de senaste mätningarna som gjorts har Telia och Telenor med sina nät bäst täckning på landsbygden och i Sverige totalt. 

Alla operatörer har uppdaterade täckningskartor på sina hemsidor. Använder de någon annans nät, så ska det finnas länkar till deras täckningskartor. Alltså; kolla alltid täckningskartan!

Rör du dig ofta på havet är det också viktigt att se till att det ingår fri roaming även på havet där inga mobilmaster på land går att nå.

Jämför mobilabonnemang och hitta det bästa abonnemanget nu!

Vi strävar alltid efter att hjälpa dig ta ett bra köpbeslut. Använd vår lista av mobilabonnemang ovan för att jämföra mobilabonnemang och hitta det som passar dina krav. Det finns absolut något för alla. 

Är du osäker och vill ha rekommendationer, så har vi gjort en samlad bedömning åt dig. De mobilabonnemang med flest stjärnor ovan, är också de vi tycker är lite extra bra.

Är du fortfarande osäker så kan det vara tryggt att välja ett abonnemang utan uppsägningstid och bindningstid. Då kan du lugnt beställa ett mobilabonnemang och prova på hur du upplever tjänsten. Bra, eller hur?!

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share