Ring stick up cam pressbild

Fyra produkter för att kickstarta ditt nya smarta hem

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Läs mer om hur vi samarbetar med annonsörer här.

Smarta hem kan förenkla vardagen genom att man automatiserar monotona och repetitiva uppgifter. Vi tipsar om fyra produkter som kan göra din vardag lite smidigare.

Smart högtalare: Amazon Echo

En smart högtalare är nästan ett måste för det smarta hemmet. Se den som en assistent i hemmet som kan göra allt från att boka möten och spela upp musik till att styra värme och ljus i ditt hem. Amazons högtalare Echo, med den digitala assistenten Alexa, har flera svenska skills tillgängliga.

 

Smart lampa: Ikea Trådfri

Med smart belysning kan du skräddarsy ljuset hemma genom att ändra färgtemperatur och schemalägga när det ska tändas och släckas. Philips HUE och Yeelight från kinesiska Xiaomi är bland de mer kända märkena, men även Ikea har gett sig in på marknaden med sin kollektion Trådfri.

 

Smart termostat: Tado V3+

Med en digital termostat är det alltid lagom varmt hemma, och du sparar både elektricitet och pengar. Det unga företaget Tado säljer smarta termostater som fungerar både i hus och i lägenhet. Med den tillhörande mobilappen säkerställer du att dina värme- och klimatanläggningar förbrukar så lite energi som möjligt.

 

Smart kamera: Ring Stick Up Cam

Håll koll på husdjur och paketleveranser, men även eventuella oönskade besökare med hjälp av en uppkopplad kamera som du kan kontrollera från din mobiltelefon. Amazon-ägda Ring Stick Up Cam är enkel att installera – bara koppla in, anslut och kör.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share