Fello abonnemang

fello abonnemang
Fello abonnemang
Sammanfattning
Söker du ett billigt alternativ till mobilabonnemang så är Fello din kompis i djungeln. Fello använder Telias mobilnät och har därför också riktigt bra täckning och garanterat bra surfhastigheter. Med Fello kan du lita på att det inte kommer att dyka upp konstiga fakturor och finstilta villkor.
Samtalskvalitet
Upplevd täckning
Kundtjänst
Prisvärd
Användarbetyg0 Betygsätt
Plus
Fello tar hand om sina kunder. Eller, förlåt... Fello's.
Bra pris som ligger något lägre än de större aktörerna
Stabil täckning och surfhastigheter med Telia's mobilnät
Minus
Erbjuder endast mobilabonnemang, inga andra tjänster
Inget alternativ med fri surf
4.8
Totalt betyg

Om Fello’s abonnemang

Fello startades när syskonen Lisa och John tröttnade på dyra fakturor och dolda avgifter från sin dåvarande mobiloperatör. Målet var att förändra branschen och skapa en tjänst som fanns där för kunden, snarare än tvärtom.

Sedan dess har de växt med raketfart och 1 juli 2019 köptes Fello upp av Telia, vilka vars mobilnät Fello har använt sedan starten. Skaffar du mobilabonnemang hos Fello, så är det alltså förutsättningarna i Telia’s nät du ska kika lite extra på. Täckningskarta för Fello.

Enligt statistik från 2018 är 0,48% av alla mobilabonnemang i Sverige registrerade hos Fello. Sett till marknadsandelar är Fello AB Sveriges sjätte största operatör.

Vårt omdöme om Fello’s mobilabonnemang

Fello ingår i Telias nät vilket är en garanti för riktigt bra täckning och surfhastighet. Sedan starten av Fello så har fokus varit på kundservice och transparens, dvs inga dolda avgifter eller dolda villkor. Fello utrycker också gärna att de inte har kunder, de har “Fellos” (kompisar). Istället för kundservice kallar de det för felloservice.

Hos Fello garanteras du trygghet till ett något billigare pris än de större aktörerna. Du har däremot inte möjlighet till paketrabatter om du samlar olika tjänster, eftersom Fello endast erbjuder mobiltelefoni.

Att Telia valt att köpa upp Fello ska, enligt deras pressmeddelande, inte handla om att göra sig av med en konkurrent. De vill hellre förklara förvärvet med att de är så imponerade av Fello och deras kundfokus att de vill ha tjänsterna hos sig. Det bör därför inte ske några större förändringar i konceptet framöver.

Fördelar med Fello abonnemang

Det finns många fördelar med ett mobilabonnemang hos Fello. Räkna med en mobiloperatör som finns där för dig när du behöver det. Inga konstigheter eller svårtolkade villkor. Bara enkel mobiltelefoni.

Som de flesta andra mobilabonnemang är så klart även Fello’s abonnemang till fast pris och du kan spara upp till 25GB surf.

Till skillnad från andra lågprisoperatörer har Fello en kundtjänst som du kan ringa till. Vi är gammalmodiga nog att se det som ett plus.

Nackdelar med Fello abonnemang

Fello har inget abonnemang med fri surf. Det tycker vi är synd. Att de enbart erbjuder mobilabonnemang och inga andra tjänster gör det omöjligt att samla alla tjänster hos en aktör.

Vår rekommendation av Fello’s abonnemang

Fello är ett riktigt bra, kanske till och med det bästa, alternativet om du inte bryr dig så mycket om extratjänster eller samlingsrabatter. Är ett lågt pris det viktigaste för dig, men ändå en hyfsat stabil tjänst i ett riktigt stabilt nät, så är Fello hel-rätt.

Att kunden ska komma först är i samma linje som vårt syfte med tekniksaker.se. Därför kan vi heller inte annat än gilla Fello!

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share