Nu kan du byta mobiltelefon varje år!

Byta mobiltelefon varje år – med gott samvete

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Telenor. Läs mer om hur vi samarbetar med annonsörer här.

Över 100 miljoner mobiltelefoner slängs varje år runtom i världen. Det är en väldig massa elektronikskrot.

Samtidigt gör vi oss mer och mer beroende av mobiltelefonen. Alla har en mobiltelefon – oavsett social status. Barn som vuxna. Den måste bara alltid fungera.

En hållbar win-win-lösning

Här har Telenor kommit på en bra grej! Med Telenor Change kan du byta till en ny mobiltelefon varje år (för du vill ju så klart ha den senaste) utan att behöva skämmas.

Istället för att köpa en billig mobiltelefon av sämre kvalitet, kan du skaffa en bra som håller. Är du teknikgalen som vi är, så vill du ju så klart hänga med i utvecklingen. Och minimera miljöpåverkan på köpet.

Så här kan du byta mobiltelefon varje år

Telenor Change ingår alltid i mobiltelefoner du köper på telenor.se eller via de länkade köpknapparna i kategorin Mobil med abonnemang i Teknikgalleriet här på tekniksaker.se.

Om du inte redan har Telenor Change, så köper du en ny mobiltelefon t.ex. via länkarna ovan. Du betalar en månadskostnad för ditt abonnemang och ev. en extra kostnad beroende på mobiltelefon.

Efter ett år beställer du en ny mobiltelefon, modell eller märke via t.ex. Telenors hemsida. Din nya telefon skickas till en Telenor-butik, Elgiganten eller annan samarbetspartner.

När telefonen kommit åker du till butiken för att byta mobiltelefon. Smidigt! 

Så säkert det kan bli

När du lämnar tillbaka din gamla mobiltelefon så skickas den för radering. All information som finns kvar raderas med 100% garanterad säkerhet. Det kommer att vara helt omöjligt att läsa tillbaka någon gammal information från din gamla telefon.

Antingen säljs din gamla telefon vidare som en topprenoverad ny mobiltelefon, eller så plockas den isär för att användas som reservdelar.

Kanske du redan har en återanvänd mobil?

Just själva konceptet med att byta mobiltelefon och renovering av begagnade telefoner är inget nytt. Det är själva abonnemangsformen som är spännande med Telenor Change.

Visste du att Apple har använt samma princip med återvinning i sitt garantiprogram sedan flera år tillbaka? Kanske har du själv fått en ny iPhone på garantin? Då är sannolikheten stor att du redan har en återanvänd telefon i din hand.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share