Zerg Rush och andra spel du inte visste fanns

5 spel du inte visste fanns

Är du som jag och lägger mycket av din arbetsdag framför datorn, så kan det vara skönt med en paus ibland. Rensa skallen med Zerg Rush och gör plats för nya idéer.

Kanske har du märkt att de bästa idéerna kommer vid de mest konstiga tillfällena. Mina aha-upplevelser brukar komma precis när jag ska somna, eller när jag står i duschen.

Det finns också en vetenskaplig förklaring till det här. I miljöer vi känner igen försöker vår hjärna så ofta som möjligt jobba i energisparläge. För att utmana dig själv behöver du bryta mönstren.

Google använder du säkert ofta. Jag använder sökjätten flera gånger dagligen. Men visste du att det finns några dolda online-spel hos Google? Jepp, det stämmer. Här kommer några spel som du startar direkt från sökfältet:

1. Luffarschack

tic tac toe google

Kärt barn har många namn. Luffarschack, tre-i-rad, tic-tac-toe, you name it. Skriv bara “tic tac toe” i sökfältet och börja spela!

2. Solitaire

solitaire google

Solitaire påminner om patiens-versionen med samma namn som tidigare fanns i Windows. Skriv bara “solitaire” i Google Sök för att spela.

3. Zerg Rush

zerg rush google

Skriv “zerg rush” och små Google-ringar attackerar sökresultaten. Det gäller för dig att skjuta ner ringarna genom att frenetiskt klicka på dem med muspekaren för att rädda sökresultaten.

4. Atari Breakout

atari breakout google

Kommer du ihåg spelen från den gamla goda tiden? Skriv “atari breakout” och byt till sökresultat för Bilder. Spelet startar direkt och du är ensam med din paddel och boll. Precis som på den gamla goda tiden.

5. Smarty Pins

smarty pins google maps

Istället för Google Sök så utspelar sig detta spelet i Google Maps. Tänk TP (Trivial Pursuit) befruktat med Google Maps. Google ställer frågorna och du stoltserar med svaret genom att placera knappnålen på rätt ställe. Helt klart min favorit. Spelet finns på denna länken: smartypins.withgoogle.com

Lycka till och må kreativiteten vara med dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Tweet
Share
Pin
Share